Nakkekam i grøntsagssuppe

Nakkekam i grøntsagssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 koteletter (nakkekam)
 salt
 friskkværnet peber
2 gulerødder i tykke skiver
1 løg i tykke skiver
4 storekartofler i tykke skiver
1 spidskål eller Savoykål i kvarte
4 spsk.eddike
4 peberkorn
0.5 kanelstang
1 bdt.dild
 
Opskrift:
Koteletterne krydres med salt og peber og stilles køligt.

Gulerødder, løg, kartofler og kål kommes i en gryde. Tilsæt eddike, krydderier og dild. Retten dækkes med vand. Grøntsagssuppen koges ved svag varme ca.15 min.

Koteletterne kommes i grøntsagssuppen og koges videre ved svag varme i ca. 25 min. Smages til med salt og peber.

Servering:
Koteletterne tages op af grøntsagssuppen og serveres sammen med suppen.

Tips:

Lidt af suppen kan bruges som sauce og tilsættes reven peberrod eller en god fiskesennep. Dagen efter kan den "tykke" suppe serveres sammen med evt. rester af koteletterne, som er skåret i terninger og gennemvarmet i suppen.





karakterer:
Opskriften er vist 12439 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu