Nakkekam i grøntsagssuppe
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne krydres med salt og peber og stilles køligt.
Gulerødder, løg, kartofler og kål kommes i en gryde. Tilsæt eddike, krydderier og dild. Retten dækkes med vand. Grøntsagssuppen koges ved svag varme ca.15 min. Koteletterne kommes i grøntsagssuppen og koges videre ved svag varme i ca. 25 min. Smages til med salt og peber. Servering: Koteletterne tages op af grøntsagssuppen og serveres sammen med suppen. Tips: Lidt af suppen kan bruges som sauce og tilsættes reven peberrod eller en god fiskesennep. Dagen efter kan den "tykke" suppe serveres sammen med evt. rester af koteletterne, som er skåret i terninger og gennemvarmet i suppen. |
|
Opskriften er vist 12439 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne