Mariscos a la costa brava (Skaldyr i krydret tomatsauce)
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Sauce:
Varm olien op i en tykbundet gryde. Kom løg og hvidløg i og lad det småstege, til løgene er klare, men ikke brune. Rør hakkede tomater, der er befriet for skind og kerner, i. Hak sardelfiletterne groft og kom dem, tomatpure, laurbærblad, oregano, basilikum, cayennepeber, salt og peber i og varm det op. Lad det koge, til en del af væsken er fordampet og blandingen er tyktflydende. Kom vand, vin, citronsaft og persille i og stil gryden til side. Skaldyr: Hug halen af hummeren med en stor tung kniv og del den på tværs i stykker på 2½ cm’s tykkelse. Hug klørene af og flæk kroppen på langs og derefter på tværs i fire dele. Fjern tarm og mave. Tag skjoldet af jomfruhummerne, men lad det sidde på halen. Fjern tarmen. Skyld dem under rindende koldt vand. Varm olien op i en pande og tilsæt hummerstykkerne. Vend stykkerne og lad dem småstege 3-4 minutter, til skallen begynder at blive rød. Flyt hummerstykkerne over på fedtsugende papir. Læg jomfruhummer og muslinger der er kogte og pillede ud af skallen, i panden og steg dem under omrøring i et par minutter. Lad dem dryppe af. Kom det hele i saucen, bring det o kog og lad det småkoge ca. 10 minutter under låg. Smag retten til og server den lige fra gryden. |
|
Opskriften er vist 7360 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne