Paté med forskelligt fyld

Paté med forskelligt fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.hakket svinekød
75 g.bacon
1-2 løg
2 fedhvidløg
50 g.pistacie- eller hasselnødder
0.5 dl.rasp
1 æg
 dl.fløde
 evt. 3 spsk cognac eller whisky
½ spsk.salt
1 tsk.tørret rosmarin
0.5 tsk.peber
 
 Tilbehør:
 brød
 salat
 
Opskrift:
Skær bacon i strimler på tværs og rist dem på en tør pande. Hak løg og hvidløg og svits det et par minutter sammen med bacon. Hak nødderne.

Bland alle ingredienserne til patéen. Rør farsen godt sammen og kom den i en form, der rummer ca. 11/2 liter.

Sæt den i ovnen 1 1/4-1 1/2 time ved 160 grader. Brug en kødnål til at sikre at kødet er gennemstegt. Kødsaften skal være klar.

Afkøl patéen og sæt den i køleskabet; den må gerne trække et par dage.





karakterer:
Opskriften er vist 23421 gange,
og udskrevet 1076 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu