Antonius nakkekam

Antonius nakkekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.nakkekam af Antonius gris
100 g.skalotteløg
100 g.knoldselleri
100 g.dansk æble
0.5 dl.jomfruolivenolie
50 g.hvedemel
5 dl.vand
 
 Tilbehør:
0.5 bdt.kørvel
 salt
 pebermølle
1 dl.piskefløde
 selleri, æbler og kartofler (ialt 1 kg)
0.5 dl.jomfruolivenolie
 
Opskrift:
Antonius nakkekam skæres i tern (3x3 cm). Brunes i olivenolie sammen med grofthakkede løg, æbler og knoldselleri. Afbages med mel og tilsættes vand. Retten simrer ca. 20 minutter. Kødet holdes varmt og resten sigtes til sauce.

Selleri, æbler og kartofler skæres i mundrette stykker der svitses i olien uden at tage farve. Steger færdig i ovn ved 175 grader C, i 15-20 minutter. Pas på, det må ikke blive brændt.

Suppen til saucen koges sammen med piskefløden. Hældes i blenderglas og blendes sammen med kørvel.

Anretning:
Saucen hældes over kødet og anrettes med de stegte grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 26267 gange,
og udskrevet 314 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu