Antonius nakkekam
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Indsendt : |
|
|
Antonius nakkekam skæres i tern (3x3 cm). Brunes i olivenolie sammen med grofthakkede løg, æbler og knoldselleri. Afbages med mel og tilsættes vand. Retten simrer ca. 20 minutter. Kødet holdes varmt og resten sigtes til sauce.
Selleri, æbler og kartofler skæres i mundrette stykker der svitses i olien uden at tage farve. Steger færdig i ovn ved 175 grader C, i 15-20 minutter. Pas på, det må ikke blive brændt. Suppen til saucen koges sammen med piskefløden. Hældes i blenderglas og blendes sammen med kørvel. Anretning: Saucen hældes over kødet og anrettes med de stegte grønsager. |
|
Opskriften er vist 26267 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne