Mælkestegt Enggris
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Indsendt : |
|
|
Kødet skal hvile i mælken i 30 minutter. Kødet gnides med lidt salt og peber og brunes på alle sider. Tag kødet af og svits de ituskårne løg til de tager lidt farve. Hvidløg gnides på kødet. Løgene lægges i bunden af en ikke for stor ildfast skål, som lige kan rumme kødet. Kødet lægges ovenpå løgene og ovenpå kødet placeres rosmarinen. Mælken hældes ved og skålen sættes i en forvarmet ovn ved 180 grader ca. 1 time og 45 minutter.
Serveres f.eks. med gratineret kartoffelmos med parmesan, pyntet med hakket persille. |
|
Opskriften er vist 7925 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne