Nakkefilet med champignon
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Indsendt : |
|
|
Krydr kødet med salt, peber og herbes de Provence og brun det på alle sider i gyldent smør i en gryde. Hæld bouillon ved og lad kødet stege i ca 50 minutter. Vend kødet, når halvdelen af tiden er gået. Lad kødet afkøle.
Rens champignonerne og skær dem i skiver. Smelt smørret og lad champignonerne snurre heri uden at tage farve. Rør melet i og spæd med fløden. Lad stuvningen koge igennem, den skal være ret tyk. Krydr med salt og peber. Skær kødet i skiver. Læg en skefuld stuvning på hver skive og stil skiverne tæt sammen i fadet. Fordel resten af champignonstuvningen over kødet. Drys et tyndt lag rasp over sammen med enkelte smørklatter. Sæt fadet i ovnen 20 –30 minutter ved 200 grader. Bring stegeskyen i kog, tilsæt fløde og jævn saucen let. Server med persilledryssede kartofler, saucen og kogte grønne bønner. |
|
Opskriften er vist 23574 gange,
og udskrevet 636 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Leif - 2014-03-13 14:17:12 Det er åbenbart nemt, man kopierer barer ordret en opskrift fra Hjemmet uge6-1989 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne