Septembergryde
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Indsendt : |
|
|
Skær svinekødet i tern og brun det i en gryde sammen med løg og porrer. Lad dem lige få farve. Tilsæt gulerødder og blegselleri.
Kom løvstikke i sammen med bouillon og hvidvin. Krydr med salt og peber. Læg låg på og lad retten simre i 20 minutter. Kom bønner, sukkerærter, ærter og fløde i og lad det snurre endnu nogle minutter. Jævn evt retten og smag til. Server med løse ris eller kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 13128 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne