Septembergryde

Septembergryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.nakkekam
3 spsk.olie
3 nye løg skåret i kvarter
2 porrer i skiver
200 g.gulerødder i skiver
2 stilkefintsnittede blegselleri
 
2 bl.løvstikke
2 dl.bouillon
1 dl.hvidvin
250 g.bønner
125 g.sukkerærter
250 g.bælgede ærter
 salt
 peber
1 dl.fløde
 evt maizena til jævning
 
Opskrift:
Skær svinekødet i tern og brun det i en gryde sammen med løg og porrer. Lad dem lige få farve. Tilsæt gulerødder og blegselleri.

Kom løvstikke i sammen med bouillon og hvidvin. Krydr med salt og peber. Læg låg på og lad retten simre i 20 minutter.

Kom bønner, sukkerærter, ærter og fløde i og lad det snurre endnu nogle minutter. Jævn evt retten og smag til.

Server med løse ris eller kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 13109 gange,
og udskrevet 238 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu