Portugisk bønneret
Hovedingrediens : Bælgplanter - Hvide bønner Oprindelsesland : Portugal Indsendt : Red : |
|
|
Nakkekammen skæres i tern og koges i gryde med paprika, løg, hvidløg og pølse i ca. 1½ time. I en anden gryde sauteres pølse sammen med løg, hvidløg og gulerødder i ca. 10 min. Tilsæt derefter kål og bønner. Tag nu lidt af kogelagen fra nakkekammen og tilsæt det sammen med urterne og kødet. Koges ca. en ½ time.
|
|
Opskriften er vist 27105 gange,
og udskrevet 476 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne