Sprængt nakkekam med grønlangkål

Sprængt nakkekam med grønlangkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.sprængt nakkekam
250 g.grønkål, hakket og frossen
40 g.smør/margarine
40 g.mel
2 dl.mælk
2 dl.suppe
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Læg den frosne grønkål i en gryde med 1 spsk. vand, og varm den op under jævnlig omrøring til den er optøet. Læg kødet i en stor gryde med så meget vand, at det lige dækker. Lad det koge ved svag varme i en time. Kødet skal stå i suppen, til det skal skæres ud. Smelt smørret i en anden gryde, tilsæt melet, rør det sammen, og spæd med mælken samt 2 dl. suppe. Smag saucen til med salt, peber og rven muskat. tilsæt grønkålen, og varm det hele godt igennem.

Tilbehør
Nakkekammen skæres i skiver, og anrettes på et stort fad med grønlangkål, samt brunede eller hvide kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 25431 gange,
og udskrevet 430 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-02-08 00:10:14
Det er også godt, hvis der i stedet tilføres et stykke hamburryg på ca. 3-400 gr.

  -   2008-12-29 15:11:51
Sprængt lam er også godt til grønlangkål!