Sprængt nakkekam med grønlangkål
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Indsendt : Red : |
|
|
Læg den frosne grønkål i en gryde med 1 spsk. vand, og varm den op under jævnlig omrøring til den er optøet. Læg kødet i en stor gryde med så meget vand, at det lige dækker. Lad det koge ved svag varme i en time. Kødet skal stå i suppen, til det skal skæres ud. Smelt smørret i en anden gryde, tilsæt melet, rør det sammen, og spæd med mælken samt 2 dl. suppe. Smag saucen til med salt, peber og rven muskat. tilsæt grønkålen, og varm det hele godt igennem.
Tilbehør Nakkekammen skæres i skiver, og anrettes på et stort fad med grønlangkål, samt brunede eller hvide kartofler. |
|
Opskriften er vist 25431 gange,
og udskrevet 430 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Conny Larsen - 2009-02-08 00:10:14 Det er også godt, hvis der i stedet tilføres et stykke hamburryg på ca. 3-400 gr. riborgdaehnert - 2008-12-29 15:11:51 Sprængt lam er også godt til grønlangkål! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne