Rillettes af svine nakkekam
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kødet kommes i gryde og tilsættes ½ l koldt vand, hvorefter det bringes i kog. Skum af og tilsæt krydderier og grøntsager i store tern. Læg låg på og kog videre i ca. 5 timer ved svag varme.
Lad herefter kødet afkøle i suppen. Kom kødet i frostplastpose og rul det stramt sammen til en pølse med 5 - 6 cm i diameter. Opbevares i køleskab ca. et døgn. Kødet skæres i 4 - 8 skiver ved servering. Parmaskinken steges på pande til det sprødt og der lægges et stykke på hver skive kød. Rødbeder, gulerødder og majroer skrælles og skæres sammen med æble ud i mundrette stykker. Lægges i iskoldt vand indtil servering Sennep røres med salt og honning. Olien røres i, i en tynd stråle. Der tilsmages med salt og peber. Der kan evt. bruges en blender. Anretning: Kødskiverne lægges på bund af grøntsager og der tegnes med marinaden på tallerkenen. Tilbehør: Ristet rugbrød i tynde skiver |
|
Opskriften er vist 16282 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne