Krydret nakkekam

Krydret nakkekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 kg.nakkekam med svær
 Salt
 Peber
2-3 laurbærblade
1 bdt.hakket persille
2-3 spsk.hakket dild
1 lillefinthakket løg
 
 Endvidere:
1 delt løg
2-3 skivedegulerødder
3-4 dl.suppe eller bouillon
 Jævning
 
Opskrift:
Skær en "lomme" ind i nakkekammen, hvor der naturligt er en deling af kødstykket. Bland persille, purløg, dild og løg og fordel det i lommen. Luk sammen herom og bind omkring nakkekammen med bomuldsgarn. Gnid stegen med salt og peber og læg den i en lille bradepande eller ovnfast fad. Sæt laurbærblade i sværen. Brun stegen ved 225° i 20 min. Dæmp derefter varmen til 175° og hæld samtidig væden ved og kom løg og gulerødder i bradepanden. Lad stegen få endnu 1 time i ovnen. Hæld væden fra fadet og jævn den til sovs.
Servér stegen med kogte grønsager og små kogte kartofler samt rabarberkompost og evt. agurkesalat.





karakterer:
Opskriften er vist 25972 gange,
og udskrevet 498 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu