Brunkål med kogt nakkekam
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Indsendt : Red : |
|
|
Skær hvidkålen i kvarte, fjern stokken og snit kålen.
Skær urterne i store stykker.
Smelt sukkeret i en tykbundet gryde og brun det. Sukkeret må ikke branke! Tilsæt fedtstof og brun kålen heri et par minutter. Dæmp varmen og læg urterne og kødet ned i kålen, så kødet er dækket af kål. Drys med nelliker, salt og peber. Tilsæt vand og lad retten koge under låg ved svag varme i ca 1 time. Vend kødet efter 30 min. Tag kød og urter op af kålen. Urterne holdes varme. Lad kødet hvile let tildækket i ca 20 min. Smag kålen til. Skær kødet i skiver og server med urter og kål. |
|
Opskriften er vist 37357 gange,
og udskrevet 781 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2017-02-11 15:50:42 2 kg løg? Mon ikke I mener 2 løg johsjorg - 2009-03-08 13:58:33 Er det virkelig rigtigt, at der skal 2 kg.løg til 1 kg kål? det virker voldsomt. Jeg har da også slettet kg. her! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne