Marineret lammekølle
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Køllen lægges i en kraftig plastpose. Marinaden røres sammen og hældes i posen. Køllen trækker i marinaden ca. 1 døgn.
Kødet skal stå køligt og vendes et par gange. Køllen tages op af marinaden, tørres og gnides med salt. Lægges i en lille bradepande og brunes ca. 15 min. ved 225 grader alm. ovn. Marinade og vand hældes ved, og køllen steger 1 1/4 - 1 1/2 time ved 160 grader. Køllen pakkes i alufolie og hviler ca. 20 min. Skyen hældes i en gryde og varmes igennem. Majsstivelse udrøres i creme fraiche og røres i. Saucen smages til med salt og peber. Serveres med kartofler, bønner eller ærter. |
|
Opskriften er vist 94190 gange,
og udskrevet 2185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Hans Peter - 2010-04-11 13:53:33 160 grader i 1 time og 15 min. giver rå kølle. Skru op til mindst 175 grader |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne