Lammebov med linser

Lammebov med linser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.lammebov med ben
 salt og peber
200 g.brune linser
50 g.bacon
3 dl.vand
0.5 tsk.timian
300 g.gulerødder
400 g.majroer
 
Opskrift:
Lammeboven gnides med salt og peber og lægges i en lille bradepande. Brunes i ovnen i ca. 15 min. ved 225 grader og vidersteger ca. 1 time ved 160 grader.

Baconen klippes i strimler og svitset i en gryde. Linserne tilsættes og svitses med et par minutter. Vand og timian tilsættes, og linserne småkoger under låg i ca. 25 min., til de er møre.

Gulerødder og majroer skæres i tynde strimler, der koges 2-3 min. i letsaltet vand.

Væden hældes fra linserne.

Boven skæres i skiver og serveres med linser, grøntsager og et godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 10918 gange,
og udskrevet 426 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu