Lammebov med linser
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Lammeboven gnides med salt og peber og lægges i en lille bradepande. Brunes i ovnen i ca. 15 min. ved 225 grader og vidersteger ca. 1 time ved 160 grader.
Baconen klippes i strimler og svitset i en gryde. Linserne tilsættes og svitses med et par minutter. Vand og timian tilsættes, og linserne småkoger under låg i ca. 25 min., til de er møre. Gulerødder og majroer skæres i tynde strimler, der koges 2-3 min. i letsaltet vand. Væden hældes fra linserne. Boven skæres i skiver og serveres med linser, grøntsager og et godt brød. |
|
Opskriften er vist 10966 gange,
og udskrevet 426 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne