Høkerfad
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i tynde skiver. Vend det i salt- og peberblandet mel. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver eller terninger. Pil og skiv løgene. Brun smørret på en pande. Svits løgene klare heri, og tag dem op. Svits først svinekødet og dernæst leveren.
Fordel halvdelen af kartoflerne i et velsmurt ovnfast fad. Drys med salt og peber. Fordel kødskiver og løg herover. Læg laurbærblad og timiankviste ved og dæk med resten af kartoffelskiverne. Krydr med salt og peber. Hæld øl(vand) og bouillon ved, dæk med stanniol og sæt det i ovnen ca. 1 time ved 225 grader C. Steg baconen sprød. Skær leveren i tern og steg den få min i baconfedtet. Anbring bacon og lever øverst og servér. Som høkerpande: Ingredienserne kan også steges møre på panden hver for sig, blandes til sidst og serveres med sprød bacon og hakket persille. Tips: Byd råkostsalat og groft brød til, f.eks. fuldkornsbrød. |
|
Opskriften er vist 12611 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne