Surkam
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Indsendt : Red : |
|
|
Kødet bringes langsomt i kog i alle ingredienserne til kogelagen. Hvis lagen ikke dækker kødet, tilsættes lidt mere vand.
Lad det simre en lille times tid og lad derefter kødet køle af i lagen. Kødet tages op og lagen koges lidt ind, hvis der er tilsat ekstra vand.
Husblas blødes op i koldt vand og opløses i 5 dl af den varme siede lage. Kødet skives, lægges i fad og lagen hældes over. Fadet sættes flere timer i køleskabet til lagen har sat sig.
Serveres med rugbrød og sennep. Øl og brændevin passer bedst til. |
|
Opskriften er vist 7050 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne