Grydestegt nakkekam med gnocchi
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Skær små huller i nakkekammen med en kniv og spæk med store stykker hvidløg samt salvie og rosmarin. Bind stegen med bomuldssnor for at holde lidt sammen på den. Brun kødet på alle sider i en gryde med olivenolie.
Tilsæt rødvin, hønsebouillon og de hakkede grøntsager. Lad retten simre i fire timer. Tag kødet op og lade det hvile, mens saucen laves. Hæld væden og grøntsagerne op i en si, som er stillet oven på en skål, og pres grøntsagerne igennem. Læg de kogte gnocchi i saucen. Skær kødet i skiver og anret på et fad med sauce og gnocchi. Drys parmesan over. Gnocchi: Mos de kogte og pillede kartofler. Hæld den mosede masse ud på køkkenbordet og tilsæt mel svarende til en tredjedel af kartoflernes vægt. Knæk et par æg i og ælt videre. Del dejen og tril til pølser, som så skæres ud i mindre stykker. Drys mel over, så de ikke hænger fast i bordet, når de skal flyttes. Med en hulske sænkes gnocchien i kogende vand. Når gnocchierne flyder på overfladen, er de færdige. |
|
Opskriften er vist 16500 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Kokken Ole - 2016-12-15 18:42:53 der er en fejl her, "Hovedingrediens : Svinekød" så på opskriften står der oksenakkekam, det kan väre lidt misvisende he he |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne