Herregårdskage 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
smørret blødgøres (konsistens som marionnaise) og røres godt sammen med sukkeret.
Derefter røres æggeblommerne i.
Melet, hvori bagepulveret er sigtet, samt mælken tilsættes.
Det hele røres godt sammen.
Dejen fordeles i en smurt braddepande.
Bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min.
Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.
Derefter smøres pyntemassen straks på.
Bages færdig ved 150 grader i ca. 20 min.
|
|
Opskriften er vist 23035 gange,
og udskrevet 562 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Caroline - 2005-01-01 01:01:01 Det er måske værd at nævne, at æggehviderne selvfølgelig skal piskes stive inden flormelis og kokosmel vendes i... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne