Scoones

Scoones, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
KagerRet : Kager - Scones

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
175 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.75 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
evt. Korender 1 tsk. vejer 3 gram
1 spsk. vejer 9 gram
1 dl. vejer ca. 60 gram
   
Opskrift:
Melet blandes med bagepulver, sukker og ganske lidt salt. Heri hakkes smørret og til sidst sammenpisket æg og mælk. Kan blandes i maskine, men kun 2 sekunder. Med lidt ekstra mel på bord og hænder æltes dejen til den er ensartet.

Rulles ud til en 2 cm. tyk plade. Stikkes ud til runde kager, der lægges på en plade. Bager midt i ovnen ved 225° i 12-15 min.

Nydes nybagte med smør og appelsinmarmelade.





karakterer:
Opskriften er vist 50801 gange,
og udskrevet 1092 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4888 (1163 kcal)
KJ pr. Portion 4888 (1163 kcal)
Vægt ialt 389 gram
Vægt pr. Portion 389 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1256 KJ (299 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 13.6 gram
Kulhydrat 37.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-08-18 14:25:01
De smager himmelsk =) jeg har puttet nogle chokoladeknapper i, og nu smager de endnu bedere

  -   2014-08-28 21:07:27
der er noget galt med forholdene i denne opskrift. for meget bagepulver eller et eller andet. i hvert fald uspiselige.

  -   2012-09-23 01:57:03
der er for lidt sukker i. Hvis man er imod at søde unødvendig meget, kan man anvende alternative søde kilder. sconsene virker ikke uden lidt mere sødme.

  -   2011-11-05 07:30:08
Jeg har lavet dobbelt portion og taget 1 dl havregryn og 1dl fuldkornshvedemel, har pensles med mælk id drysset nogle med sesam, andre med solsikke og nogle er uden drys.

  -   2010-12-05 20:27:04
god god god

  -   2010-03-02 10:30:13
jeg er ved at bage dem nu men har blandet boghvede mel(50g) og majsmel(50g) i og hvedemel(100g). de ser SÅ gode ud og dufter himmelsk! :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
skal helst spises lune

  -   2005-01-01 01:01:01
lækker!