Kalvehjerter i flødesovs
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehjerte Tilberedningstid : 300 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hjerterne renses helt for fedt og evt. sener og skæres ud i stykker på ca. 5x5 cm.
Margarinen brunes af i en stor tykbundet gryde og de snittede løg tilsættes og brunes. Herefter tilsættes paprika, champignon og hjertestykkerne. Det hele brunes i ca. 5 min., hvorefter der tilsættes omkring 1 liter vand. Tilsæt ekstra vand undervejs efter behov Det hele småkoger i 3-4 time, hvorefter der tilsættes piskefløde og det hele jævnes og smages til med salt og pepper. Serveres med kartoffelmos og hakket persille og evt. en klat ribsgele. |
|
Opskriften er vist 403418 gange,
og udskrevet 8600 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (115 stemmer) |
|
Kommentarer Aase - 2022-09-12 17:46:43 Jeg bruger trykkoger, når jeg har brunet dem, så er det halv stegetid. Ketty Hansen - 2020-09-22 14:15:23 Rigtig god opskrift, men kogetid på 3½ time er længe, men helt okay.. Elisa - 2018-09-19 06:52:36 Ærgerligt, at en del af de unge ikke kan lide retten, retten er lækker. Da børnene var små vil de gerne have lidt rustede løgoven på, istedet for stegte løg. Gerda - 2018-09-14 18:39:56 Rigtig godt. Der skal nok stå 3/4 time😀 jette - 2011-12-27 13:53:37 Koger du hjerterne i 1 time - nøjagtigt - er de møre. Giver du dem mere, skal de have 2½-3 timer. anonym - 2011-05-17 19:12:51 prøv med bacon og enebær sammen med alt det andet der er ikke noget der er bedre mums anonym - 2011-01-14 16:43:20 Nogen der ved om jeg kan bruge madfløde istedet for piskefløde?? Jesper1406 - 2010-12-18 14:40:12 Elsker hjerter i flødesovs, og laver det tit. De bliver allerbedst jo længere de koger, men 2½ time er dog nok, men har nogen gange lavet retten dagen før, og så lige kogt den op og jævnet den før servering. Jeg laver kun af 1 kilo hjerter, men så tilsætter jeg 150g bacontern og 2 fed hvidløg som svitses sammen med løgene. Det giver lige det der ekstra... Mums... Rygeren - 2010-11-01 19:28:26 Smager utroligt lækkert - hvis man ikke kan li' hjerter ;-) mig - 2009-01-12 13:15:37 Jeg kommer ribsgele og bacon i gryden, så bliver det næsten en vildtsovs. Men jeg koger hjerterne kun ca 2-2,5 time. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne