Makronbunde

Makronbunde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 2 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse bunde

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Makronbunde, billede 4 Makronbunde, billede 1 Makronbunde, billede 2 Makronbunde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
70 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
2.5 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
15 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
120 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Skold, smut og hak mandlerne fint. Pisk æggehviderne stive med sukker, fold forsigtigt de finthakkede mandler og flormelis i.

Smør dejen ud på bagepapir i 2 cirkler med samme omkreds som springformen. Bag dem i ca. 25 minutter ved 180 grader C. alm. ovn. Makronen skal være blød indeni, men sprukken udenpå når den tages ud af ovnen.

Løft bagepapiret af pladen og over på et koldt opvredet viskestykke, så bliver det lettere at få bundene af papiret.





karakterer:
Opskriften er vist 69701 gange,
og udskrevet 1138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3995 (951 kcal)
KJ pr. stk. 1997 (475 kcal)
Vægt ialt 280 gram
Vægt pr. stk. 140 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1426 KJ (339 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 9.8 gram
Kulhydrat 55.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-13 08:38:51
Vi bruger som I kan se springforme, ca. 21 cm i diameter, vi lægger bagepapir over bunden inden vi sætter ringen på, så skal kanten kun lige skæres fri, og makronbunden kan løftes af.

  -   2008-11-11 15:18:34
kan disse makronbunde fryses efter bagning??