Makronbunde
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skold, smut og hak mandlerne fint. Pisk æggehviderne stive med sukker, fold forsigtigt de finthakkede mandler og flormelis i.
Smør dejen ud på bagepapir i 2 cirkler med samme omkreds som springformen. Bag dem i ca. 25 minutter ved 180 grader C. alm. ovn. Makronen skal være blød indeni, men sprukken udenpå når den tages ud af ovnen. Løft bagepapiret af pladen og over på et koldt opvredet viskestykke, så bliver det lettere at få bundene af papiret. |
|
Opskriften er vist 69132 gange,
og udskrevet 1126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-06-13 08:38:51 Vi bruger som I kan se springforme, ca. 21 cm i diameter, vi lægger bagepapir over bunden inden vi sætter ringen på, så skal kanten kun lige skæres fri, og makronbunden kan løftes af. bijo - 2008-11-11 15:18:34 kan disse makronbunde fryses efter bagning?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne