Kyllingefrikadeller og mangosalsa

Kyllingefrikadeller og mangosalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kyllingebryst
2 æggehvider
1 æggeblomme
1 lille tsk. boghvedemel
20 dampede grønne bønner
 salt
 peber
10 storeblade basilikum
 
 Salsa:
2 modne mangofrugter
4 spsk.balsamicoeddike
2 tsk.chiliflakes
1 tsk.salt
4 spsk.frisk persille
1 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
Kom kyllingebrysterne i en foodprocessor med æg og boghvedemel. Kør det igennem til det er en ensartet fars.

Hak de dampede bønner og kom dem i sammen med salt, peber og basilikum revet i små stykker.

Kom evt. ½ fintskåren frisk, sød chili i.

Formes til frikadeller og steges på en teflonpande i en lille smule rapsolie.

Serveres med nye kartofler, mangosalsa og salat

Mangosalsa:
Skær frugten i tern. Det hele blandes sammen i en skål og hviler 15 min. i køleskabet.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kyllingefrikadeller

karakterer:
Opskriften er vist 24265 gange,
og udskrevet 315 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu