Kyllingefilet med fetaost og spinat
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Spinaten presses for vand, fetaosten hakkes groft og blandes med spinaten og smages til med salt og peber. Der skæres en lomme i kyllingebrystet og fyldet fordeles på kyllingestykkerne brug evt en kødnål eller snør dem lidt. Kødet brunes på panden og krydres godt med salt og peber, steges færdig i ovnen ved 180 grader i ca. 15-20 minutter.
Retten serveres med vilde ris, svampesauce og en god råkost. |
|
Opskriften er vist 33739 gange,
og udskrevet 839 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (23 stemmer) |
|
Kommentarer katrine - 2005-01-01 01:01:01 Dette er en ok opskrift, som smager godt og er nem. Men kyllingen kan godt føles lidt tør efter både en tur i ovn og på pande, så måske skal tiden i ovnen nedskæres en smule!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne