Stegt kyllingefilet med svampesauce og spinattårn
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200°.
Krydr kyllingefileterne med salt, peber, citronskal og evt. rosmarin og vend dem i mel. Steg dem 2 min. på hver side, læg dem i et ildfast fad og steg dem færdige i ovnen ca. 10 min. Kom champignon og soltørrede tomater på panden og steg til svampene har taget lidt farve, tilsæt vinen og kog den tynde sauce igennem. Smag til med salt og peber. Spinattårn: Sauter tomattern kort i olie og krydr med salt og peber. Fordel dem i krus eller kopper. Sauter spinaten til den falder sammen, krydr den med salt og peber, og fordel den over tomaterne. Server de stegte kyllingefileter med svampesauce, spinattårn og kartofler eller polenta |
|
Opskriften er vist 15187 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne