Kyllingefilet med parmaskinke og pasta med løg
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Del hvert kyllingestykke en gang på langs. Pak hvert kyllingestykke ind i parmaskinke. Gør det fast med et par tandstikkere.
Opvarm lidt olie på en pande og steg stykkerne gyldne på alle sider. de skal have mindst 15 minutter i alt. Drys med salt og peber. Hak løgene groft og "kog" dem sammen med 50 g smør og ca. 1 dl vand. det er ikke meningen, de skal brune. Kog dem lige så længe som kyllingen skal stege. Kom salt og peber ved. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og vend den sammen med løgsaucen. Server den varme pasta sammen med kyllingestykkerne, sorte oliven og friskrevet parmesan. |
|
Opskriften er vist 23782 gange,
og udskrevet 674 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne