Japansk kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Skræl kartofler og gulerødder. Skær dem i mindre stykker og kog dem ved svag varme og under låg - til de er møre.
Skær agurk og løg i skiver og salt dem i ca. ½ time. Skyl dem godt og pres dem fri for væde i et klæde. Mos kartofler og gulerødder groft med en gaffel og bland dem sammen med agurk, løg, kvark og de øvrige ingredienser. Smag til. Kugl den japanske kartoffelsalat op og server den sammen med tomater, salat og sød chilidressing. Tips: Kilde: Kok og restauratør Jens Rahbek Hansen, Restaurant Tagaki |
|
Opskriften er vist 15372 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer RJ - 2005-01-01 01:01:01 smager virkelig dejligt. Jeg har serveret den for mange nu og alle syntes det er lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne