Farseret kyllingefilet med tagliatelle

Farseret kyllingefilet med tagliatelle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Farseret kyllingefilet med tagliatelle, billede 4 Farseret kyllingefilet med tagliatelle, billede 1 Farseret kyllingefilet med tagliatelle, billede 2 Farseret kyllingefilet med tagliatelle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
420 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
  Fars:
420 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Karry
0.25 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
300 gram Helbladet spinat, frost
   
   
  Sauce:
2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Kørvel, frisk
1 tsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 tsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
250 gram Båndpasta, frisk
100 gram Rucolasalat
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Kyllingefileter deles i lange, tynde og flade skiver. Skiverne lægges så de lapper lidt over hinanden på et stykke mikrobølgeovnsfilm (eller staniol), til de danner en firkant.

Fars:
De resterende fileter skæres i mindre stykker og blendes til en fin fars sammen med æg, salt, muskatnød og karry. Flødes tilsættes til sidst.

Spinaten trykkes fri for væde. læg spinaten ud over firkanten af kyllingefileter. Den fine fars smøres oven på spinaten. Firkanten rulles stramt sammen om fyldet og rouladen sættes i ovnen i ca. 45 minutter ved 180 grader C. alm. ovn. Vend et par gange undervejs.

Kog de 2 dl. hønsebouillon ned med 1 dl. piskefløde til den er jævn. Lige inden servering kommes de hakkede krydderurter i. Saucen tages af blusset og 25 g. koldt smør piskes i. Smag til med salt og peber.

Pastaen koges efter anvisning. Skyl rucolaen og nip den i mindre stykker. Bøftomaterne udkernes og skæres i små stykker/strimler. Lige inden servering vendes tomater, rucola og pasta i 3 spsk. olie.

Tips:

Da det kan være vanskeligt at skære tynde nok skiver kan man evt. banke filetterne ud mellem to stykker plast. gerne plastpose.





karakterer:
Opskriften er vist 65185 gange,
og udskrevet 826 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11335 (2699 kcal)
KJ pr. Pers. 2833 (674 kcal)
Vægt ialt 2430 gram
Vægt pr. Pers. 607 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 466 KJ (111 kcal)
Protein 10.3 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 7.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-03 10:52:02
Super lækkert - 1 tsk dijon sennep i farsen, giver en ekstra god smag :o)

  -   2010-01-07 10:14:35
den her var vi faktisk ikke tilfredse med. Der var nok sammensætningen af muskat, karry, persille, dild? Det er besyndeligt. Jeg vil lige som jacob foreslår anbefale en græsk udgave - eller en italiensk med basilikum, timian, soltørrede tomater etc. Fremgangsmåden er jo god nok.

  -   2009-11-05 10:41:54
super lækker opskrift ! Prøv evt. også med den "græske" udgave hvor du bruger Oliven og feta som fyld ! Mums mums !

  -   2009-10-16 20:07:42
Det er svært at fordele spinaten helt jævn, den kan evt. blendes sammen med resten af farsen.