Farseret kyllingefilet med tagliatelle
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingefileter deles i lange, tynde og flade skiver. Skiverne lægges så de lapper lidt over hinanden på et stykke mikrobølgeovnsfilm (eller staniol), til de danner en firkant.
Fars: De resterende fileter skæres i mindre stykker og blendes til en fin fars sammen med æg, salt, muskatnød og karry. Flødes tilsættes til sidst. Spinaten trykkes fri for væde. læg spinaten ud over firkanten af kyllingefileter. Den fine fars smøres oven på spinaten. Firkanten rulles stramt sammen om fyldet og rouladen sættes i ovnen i ca. 45 minutter ved 180 grader C. alm. ovn. Vend et par gange undervejs. Kog de 2 dl. hønsebouillon ned med 1 dl. piskefløde til den er jævn. Lige inden servering kommes de hakkede krydderurter i. Saucen tages af blusset og 25 g. koldt smør piskes i. Smag til med salt og peber. Pastaen koges efter anvisning. Skyl rucolaen og nip den i mindre stykker. Bøftomaterne udkernes og skæres i små stykker/strimler. Lige inden servering vendes tomater, rucola og pasta i 3 spsk. olie. Tips: Da det kan være vanskeligt at skære tynde nok skiver kan man evt. banke filetterne ud mellem to stykker plast. gerne plastpose. |
|
Opskriften er vist 65187 gange,
og udskrevet 826 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer rypa - 2010-03-03 10:52:02 Super lækkert - 1 tsk dijon sennep i farsen, giver en ekstra god smag :o) Jeppe og Signe - 2010-01-07 10:14:35 den her var vi faktisk ikke tilfredse med. Der var nok sammensætningen af muskat, karry, persille, dild? Det er besyndeligt. Jeg vil lige som jacob foreslår anbefale en græsk udgave - eller en italiensk med basilikum, timian, soltørrede tomater etc. Fremgangsmåden er jo god nok. Jacob123 - 2009-11-05 10:41:54 super lækker opskrift ! Prøv evt. også med den "græske" udgave hvor du bruger Oliven og feta som fyld ! Mums mums ! Per - 2009-10-16 20:07:42 Det er svært at fordele spinaten helt jævn, den kan evt. blendes sammen med resten af farsen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne