Marineret kyllingefilet (eller kalkun)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienserne til marinaden piskes sammen.
Kødet prikkes let med en gaffel og står i marinaden i mindst en time.
Hæld 2 spsk. af marinaden på en varm pande, brun kødet, til porrerne er lukket. Kødet tages op. De fintsnittede grøntsager vendes på panden og resten af marinaden hældes over, koges op. Kødet lægges oven på, og retten steger færdig for svag varme under låg i cirka 25 minutter. Kan tilberedes i wok, men så skal kødet skæres i strimler. Serveres med nudler eller ris. |
|
Opskriften er vist 32588 gange,
og udskrevet 592 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer susanne - 2005-01-01 01:01:01 evt. serveres med ristet bacon drysset over |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne