Kyllingefilet med salattern og ærtesalat
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Med en skarp kniv skæres der en lomme i hver enkelt kyllingefilet. En blanding af grofthakkede salat tern samt krydderurter stoppes ind i fileten. Fileten lukkes med 2 kødnåle og grilles ca. 2-4 min. på alle 4 sider.
Fromage frais drænes i et kaffefilter eller i et viskestykke minimum 4 timer, før ærtesalaten skal tilberedes. Den drænede fromage frais blandes med presset hvidløg, citronsaft, rørsukker, salt og peber samt de optøede ærter. Blomkål skæres i buketter og rucola skylles og serveres til sammen med det grillede flûtes. |
|
Opskriften er vist 17165 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kenneth - 2008-12-10 10:57:47 rigtig dejlig og forfriskende kyllingesalat.. stort hit hjemme hos mig :) anonym - 2005-01-01 01:01:01 rucolasalatflûtes?? hvad kan mon det være?! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne