Kylling i karry og rosinsauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingekødet ud i mindre mundrette stykker. Kyllingen drysses med salt og peber og brunes i en gryde. Kødet tages op og karry og løg svitses hurtigt.
Rosiner, vand og creme fraiche rørt med majsstivelse røres i. Kyllingen lægges i og simrer 3 – 4 minutter, indtil den er gennemstegt. Risene koges efter anvisning på pakken. Peberfrugt skæres ud i små tern og serveres til kyllingen, sammen med skiver af godt brød |
|
Opskriften er vist 14092 gange,
og udskrevet 702 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Nanna - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god - gerne flere rosiner i! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne