Fyldt kyllingefilet med hokaido
Hovedingrediens : Kylling - Gedeost Indsendt : Red : |
|
|
Snit citrongræsset fint og bland det med karry, salt og peber. Skær en lomme i hver kyllingefilet og fyld den ud med citrongræs. Luk lommen med en tandstik.
Prik små huller i kyllingefileterne og læg fileterne i en frysepose sammen med olivenolie og citronsaft. Mariner kyllingen i køleskabet et par timer. Fileterne steges på en slip-let pande i marinaden. Skræl hokkaidoen, fjern kernerne og skær "kødet" i mundrette stykker. Spred stykkerne ud på en bageplade, spray med olie og drys med karry og lidt salt. Hokkaidostykkerne bages ved 200 grader C. i ca. 20 min – indtil de er bløde. |
|
Opskriften er vist 16885 gange,
og udskrevet 331 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-10-04 18:35:57 jeg har fulgt opskriften og jeg må sige - puha aldrig har jeg smagt noget så forfærdeligt - enten har skribenten dårlig smag eller overhovedet ingen smag ellers må der være en fejl i opskriften hilsen Svend |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne