Cappelletti i bouillon
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt : Red : |
|
|
Brun kyllingebrystet i smørret, tilsæt salt og peber. Hak mortadellen fint og bland den med kylling, ricotta, 125 g parmesan, 1 æg, muskat, salt og peber.
Hæld melet ud i en bunke på bordet, lav et hul i midten. Slå de to æg ud i hullet og ælt det til en glat og smidig dej. Rul den ud til en tynd plade og udstik den i 3 cm cirkler. Læg lidt fyld på hver cirkle, fold pastaen sammen til en halvcirkel og pres kanterne sammen. Læg de to ender over hinanden og saml dem. Bring bouillonen i kog, kom pastaen i og kog den al dente. Server den meget varm med parmesan til. |
|
Opskriften er vist 13744 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne