Solbærsyltetøj

Solbærsyltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Solbærsyltetøj, billede 4 Solbærsyltetøj, billede 1 Solbærsyltetøj, billede 2 Solbærsyltetøj, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Solbær, friske 1 dl. ribbede solbær vejer ca. 50 gram.
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
650 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Atamon, flydende
   
Opskrift:
Bærrene ribbes og skylles.

De skyllede bær koges i vandet 5 min. under låg.

Sukkeret drysses i under omrøring. Syltetøjet gives et opkog, hvorefter bærrene sigtes fra og fyldes på varme, Atamonskyllede glas.

Saften koges 3-5 minutter, skummes, tilsættes Atamon og hældes over bærrene. Glassene lukkes.





karakterer:
Opskriften er vist 153240 gange,
og udskrevet 3072 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14237 (3389 kcal)
KJ pr. Portion 14237 (3389 kcal)
Vægt ialt 1900 gram
Vægt pr. Portion 1900 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 749 KJ (178 kcal)
Protein 0.8 gram
Fedt 0.7 gram
Kulhydrat 43.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-07-16 18:06:45
Nipper I den lille dims af solbærerne inden i koger dem?

  -   2018-06-27 16:12:40
Skal syltetøjet være så flydende?

  -   2015-08-11 21:25:53
Jeg mangler en væsentlig detalje i denne opskrift = hvor stor mængde bær skal fyldes i hvert glas OG, hvor mange ml. syltetøj kommer der ud af denne portion = hvor mange / store glas skal bruges

  -   2011-07-17 13:03:56
jeg er ved at lave den for 3. gang super go` ´jeg bruger lidt mere atamon

  -   2007-07-14 11:16:43
Der bliver 1½ L syltetøj af denne portion