Solbærsyltetøj
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bærrene ribbes og skylles.
De skyllede bær koges i vandet 5 min. under låg. Sukkeret drysses i under omrøring. Syltetøjet gives et opkog, hvorefter bærrene sigtes fra og fyldes på varme, Atamonskyllede glas. Saften koges 3-5 minutter, skummes, tilsættes Atamon og hældes over bærrene. Glassene lukkes. |
|
Opskriften er vist 153234 gange,
og udskrevet 3072 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2020-07-16 18:06:45 Nipper I den lille dims af solbærerne inden i koger dem? Finn - 2018-06-27 16:12:40 Skal syltetøjet være så flydende? Mette Madsen Dam - 2015-08-11 21:25:53 Jeg mangler en væsentlig detalje i denne opskrift = hvor stor mængde bær skal fyldes i hvert glas OG, hvor mange ml. syltetøj kommer der ud af denne portion = hvor mange / store glas skal bruges miigh1! - 2011-07-17 13:03:56 jeg er ved at lave den for 3. gang super go` ´jeg bruger lidt mere atamon Per - 2007-07-14 11:16:43 Der bliver 1½ L syltetøj af denne portion |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne