Solbærgele

Solbærgele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.knapt modne solbær
2 dl.vand
 
 Til hver liter siet saft:
1 kg.sukker
0.5 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
Saften koges af bærrene og sies.

Saften måles og bringes i kog. Sukkeret røres langsomt i. Geléen koges sagte 5-8 min., til dråberne falder tungt fra skeen.

Geléen skummes, tilsættes Atamon og hældes i geléglas, der lukkes dagen efter.





karakterer:
Opskriften er vist 29985 gange,
og udskrevet 574 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-11-03 04:53:46
lige efter bogen