Kogt solbærsaft
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De skyllede bær koges med vandet under låg ved svag varme, til bærrene brister. Mosen hænges ti afdrypning.
Mængden af den afdryppede saft måles. Til hver liter siet saft: 350 gram sukker 0.5 tsk. flydende Atamon Saften bringes i kog og koges 5 min. med sukkeret. Skummet fjernes. Atamon tilsættes. Saften fyldes i varme Atamonskyllede flasker, der lukkes. |
|
Opskriften er vist 55164 gange,
og udskrevet 1168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Niels - 2013-07-13 18:14:52 Har kogt 2,6 kg Solbær på en "Tutti Futti" saftkoger ,som gav 1,6 l rå saft . Tilsatte 0,4 l vand ,altså ialt 2 l. kogte det op med o,7 kg sukker i 5 min . Tog sukkerlagen af saften og hældte det i 1.l flasker med 1/2 tsk fuld Atamon i hver Fl . Perfekt , smager rigtig godt ,som drikkesaft . Fortyndes 1-3 nete - 2011-10-18 18:48:30 kom evt de færdige bær fra saften i en almindelig gærbolldej anonym - 2011-07-18 16:09:43 skal det fortyndes? mette - 2007-07-11 17:17:20 kan man ikke bruge bærrene til noget bagefter? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne