Henkogte solbær
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : |
|
|
De rensede bær drysses med sukker og stilles lunt 1-2 timer eller koldt 1 døgn, til de safter.
Kompotten fyldes i henkogningsglas, der lukkes og henkoges 30 min. ved 85 gr i vand eller ved 140 gr i ovn. Langsom opvarmning og afkøling. Solbær kan også henkoges i sukkerlage. |
|
Opskriften er vist 21669 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne