Henkogte solbær

Henkogte solbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Henkogning

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.solbær
450 g.sukker
 
Opskrift:
De rensede bær drysses med sukker og stilles lunt 1-2 timer eller koldt 1 døgn, til de safter.

Kompotten fyldes i henkogningsglas, der lukkes og henkoges 30 min. ved 85 gr i vand eller ved 140 gr i ovn. Langsom opvarmning og afkøling. Solbær kan også henkoges i sukkerlage.





karakterer:
Opskriften er vist 21669 gange,
og udskrevet 249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu