Fiskefrikedeller

Fiskefrikedeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hakket torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hakket torskefilet
 tsk.groft salt
6 hakkede forårsløg (ca. 100 g)
3 spsk.frisk, hakket persille
 friskkværnet peber
1 æg
 dl.mælk
 spsk.kartoffelmel
4 spsk.hvedemel
25 g.smør
 
Opskrift:
Rør torskekødet med salt i ca. 1 minut. Kom forårsløg, persille, peber og æg i. Rør mælken i lidt efter lidt, og derefter de 2 slags mel. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Lad smørret gyldne på panden. Steg frikadellerne ved svag varme, ca. 5 minutter på 3 sider. ( ca. 15 minutter i alt)

Server frikadellerne med gulerodssalat og kartofler. Eller med tomatsauce og friskkogt pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 24356 gange,
og udskrevet 698 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-16 16:23:44
en lille tsk bagepulver så bliver de rigtig gode luftige.