Fiskefrikedeller
Hovedingrediens : TorskeFisk - Hakket torsk Indsendt : Red : |
|
|
Rør torskekødet med salt i ca. 1 minut. Kom forårsløg, persille, peber og æg i. Rør mælken i lidt efter lidt, og derefter de 2 slags mel. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
Lad smørret gyldne på panden. Steg frikadellerne ved svag varme, ca. 5 minutter på 3 sider. ( ca. 15 minutter i alt) Server frikadellerne med gulerodssalat og kartofler. Eller med tomatsauce og friskkogt pasta. |
|
Opskriften er vist 24356 gange,
og udskrevet 698 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (26 stemmer) |
|
Kommentarer rickyn - 2008-03-16 16:23:44 en lille tsk bagepulver så bliver de rigtig gode luftige. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne