Tvebakkekage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg og sukker piskes hvide.
Tvebakkerne knuses og røres i sammen med hakket chokolade. Hældes i en springform 19 cm. og bages ved 180 grader C. alm. ovn i 30-35 min. |
|
Opskriften er vist 27301 gange,
og udskrevet 479 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-05-22 16:18:51 så lækker med jordbæk og flødeskum solvej - 2007-12-10 21:01:21 Kan man købe glutenfri tvebakker??????? Hvor. mig - 2005-01-01 01:01:01 det er en super god kage!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne