Kylling Gryderet

Kylling Gryderet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kylling (1300-1400g)
100 g.kogeflæsk (1 skive)
½ dl.cognac
7.5 dl.rødvin
½ laurbærblad
2 kvistetimian
1 fedhvidløg i skiver
10 skalotteløg
 tsk.salt
 peber
100 g.persillerod (1 stk.)
250 g.champignon
1 bdt.hakket persille
2 spsk.majsstivelse
½ dl.vand
 flütes
 
Opskrift:
Kyllingen parteres i 6-8 stykker. Flæsket skæres i små terninger, svitses godt i en gryde og tages op. Kyllingestykkerne brunes i det afsmeltede fedt, fedtet hældes fra. Cognac hældes over kyllingen og antændes (husk at slukke for emhætten). Når flammerne er døet hen, tilsættes flæsk, rødvin, laurbærblad, timian, hvidløg, skalotteløg, salt og peber. Retten snurrer ca. 30 min., laurbærblad og timiankvist fjernes. Gulerod og persillerod skrælles, skæres i terninger og tilsættes, snurrer yderligere 5 min. Champignonerne skæres i skiver, svitses på en tør pande og tilsættes sammen med persille. Retten jævnes med majsstivelse udrørt i vand og smages til.





karakterer:
Opskriften er vist 28687 gange,
og udskrevet 255 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
karekteren 5 er for lidt til denne ret. spændene ret der smager fantastisk. lidt svær