Kartoffelrøsti 04
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 10 min. Lad dem køle lidt af, evt. i koldt vand.
Riv dem på den grove side af råkostjernet. Drys dem med lidt salt og peber og saml dem til 4 store kartoffelkrebinetter. Steg dem på en teflonpande i smør og/eller olie til de er gyldne på begge sider, 6-8 min. på hver side. |
|
Opskriften er vist 146949 gange,
og udskrevet 2178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Sophie M - 2013-02-19 11:02:46 Disse røsti ser lækre ud og lyder nemme. Er der nogen der kan sige mig hvilket kød (helst svin eller lign), sauce, grøntsager osv der vil smage skide godt til? Helst ikke noget mega avanceret, men gerne lidt nemt da jeg ikke er den hurtigste i et køkken (: a.h. - 2013-02-02 17:44:58 Røsti er fra Schweitz, og eftersom der ikke findes røsti der IKKE er lavet af kartofler, så svarer det at sige "kartoffelrøsti" til at kalde cacaomælk for "cacao-cacaomælk af mælk". Der finde mange opskrifter på røsti, som faktisk KAN hænge sammen i "krebinetter", men denne er ikke en af dem. Men hvad skal man også vente, når opskriften kommer fra en som åbenbart tror, at det er noget "særligt" at lave røsti af kartofler og egentlig ikke kender retten som den schweitziske specialitet, den er? Søren Frey - 2013-01-12 18:03:10 Bliver en underlig klæbrig masse der ikke rigtig vil noget Bettina 1965 - 2010-12-30 18:23:43 Disse røsti er bare super gode og nemme at lave :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne