Nakkefilet i marsala og oliven
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt : |
|
|
Skær nakken i tern og svits dem i olie. Tilsæt timian og rosmarin, kværnet sort peber og hel chili (som så er synlig og dermed kan fiskes ud igen).
Kyl oliven i sammen med salami i små tern og lidt fennikelfrø. Hæld derpå hvidvin og marsala på og lad svinet koge. Når saucen er kogt ind, er svinet mørt som smør. Smag lige til med salt. Hvis du undrer dig over, at der ikke forekom salami, chili eller fennikelfrø i selve udsendelsen, så er det fordi jeg glemte det i farten. Det kan sagtens udelades, men da jeg senere lavede endnu en portion, hvor det blev puttet i, så vandt retten yderligere. |
|
Opskriften er vist 13097 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne