Abrikosfarseret svinekam med salat og stærk dip
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
|
|
Udblød de skyllede abrikoser i ½ time, og lad dem dryppe af.
Skær en dyb lomme i svinekammen og fyld abrikoserne i. Snør kammen sammen med bomuldsgarn.
Gnid stegen med salt og peber.
Smør honning på fedtsiden, pensl med soya og drys med rosmarin.
Læg stegen i stegepose, luk den og klip hul. Læg den på risten af bradepanden, og steg den ved 170° i 1½ time.
Hæld skyen fra i en skål.
Dip Kog de skyllede abrikoser til dippen i vand i 15 min. Hæld vandet fra abrikoserne, og kom dem i blenderen sammen med stegesky, sennep og honning. Salat Anret alt til salaten på et fad og dryp lidt dressing over. Server svinekammen med dippen afkølet eller kold. Tilbehør: grove flute eller kartofler og skyssauce |
|
Opskriften er vist 25908 gange,
og udskrevet 909 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Gitthe - 2005-01-01 01:01:01 Retten er nem at lave og kan serveres med halve kartofler bagt i ovn med olivenolie og rosemarin Eusebio - 2005-01-01 01:01:01 Kan serveres med nye danske, ristede kartofler |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne