Abrikosfarseret svinekam med salat og stærk dip

Abrikosfarseret svinekam med salat og stærk dip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 kg.svinekam uden svær og ben med tyndt spæklag
150 g.tørrede abrikoser
 salt
 peber
1 spsk.honning
1 spsk.soya
 rosmarin
 
 Dip
100 g.abrikoser
1 dl.stegesky
½ spsk.sennepspulver (Colman)
2 spsk.honning
 
 Salat
 icebergsalat
1-2 mangofrugter
 ristede pistacienødder
 citron/olie dressing
 
Opskrift:
Udblød de skyllede abrikoser i ½ time, og lad dem dryppe af. Skær en dyb lomme i svinekammen og fyld abrikoserne i. Snør kammen sammen med bomuldsgarn. Gnid stegen med salt og peber. Smør honning på fedtsiden, pensl med soya og drys med rosmarin. Læg stegen i stegepose, luk den og klip hul. Læg den på risten af bradepanden, og steg den ved 170° i 1½ time. Hæld skyen fra i en skål.

Dip
Kog de skyllede abrikoser til dippen i vand i 15 min. Hæld vandet fra abrikoserne, og kom dem i blenderen sammen med stegesky, sennep og honning.

Salat
Anret alt til salaten på et fad og dryp lidt dressing over.

Server svinekammen med dippen afkølet eller kold.

Tilbehør:
grove flute eller kartofler og skyssauce





karakterer:
Opskriften er vist 25908 gange,
og udskrevet 909 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Retten er nem at lave og kan serveres med halve kartofler bagt i ovn med olivenolie og rosemarin

  -   2005-01-01 01:01:01
Kan serveres med nye danske, ristede kartofler