Bønnefrikadeller
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Indsendt : Red : |
|
|
Bønnerne lægges iblød natten over. Næste morgen hældes det overskydende vand fra og nyt vand hældes på. Bønnerne koges nu helt møre og køler af.
De udkogte bønner hakkes fint og blandes med resten som til "fars" og stages på panden som frikadeller. Serveres evt. med kogte kartofler med sauce Tips: I stedet for de mosede kartofler kan der bruges 1 dl kogte ris. |
|
Opskriften er vist 35018 gange,
og udskrevet 671 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil, København - 2010-01-26 18:46:33 Versionen røde bønner/kikærter giver også et fint resultat. dorte - 2005-01-01 01:01:01 Jeg vil bare sige det smager hamrende godt, jeg lavede de her frikadeller med grønne linser som jeg hakkede da de var godt efter anvisning og så brugte jeg to æg istedet og kun en kop vand og jeg brugte ris. Da jeg havde blandet det blendede jeg det en lille smule og tilsatte lidt havregryn og stegte i olivenolie MMMmmm perfekt med tomatrisotto til:) Nadja Henningsen - 2005-01-01 01:01:01 kartofler må ikke bruges og saltet skal være havsalt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne