Indbagt svampesuppe
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Indsendt : Red : |
|
|
Suppe:
Svampene børstes rene og de store svampe skæres igennem, svampene ristes let på panden. Hvidvin, soya og balsamico tilsættes og koges lidt ind, herefter tilsættes vand, fløde, hvidløg, citronsaft og persille som koges med og konsistensen justeres med jævning efter behag. Retten smages til med salt og peber. Når suppen er færdig, hældes den i suppekopper. Låg: Den færdigkøbte butterdej rulles ud og drysses med lidt enebær. Passende stykker dej lægges over hver kop således at butterdejen dækker halvt ned på koppen. Koppen med suppe og butterdej bages ved 200 grader i ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 20428 gange,
og udskrevet 592 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer gunkar - 2005-01-01 01:01:01 god!men kun havlt så meget balsamico og evt.en terning grønsagsbouillon |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne