Indbagt svampesuppe

Indbagt svampesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - SvampeSupper

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Suppe:
500 g.forskellige friske svampe (efter torvets udbud og pris)
0.5 dl.hvidvin
2 spsk.soya
1 spsk.balsamico
1 fedhvidløg
2 stk.enebær
1 l.vand
3 dl.piskefløde
 persille
 citronsaft
 salt
 peber
 
 Låg:
250 g.butterdej
1 tsk.knust enebær
 
Opskrift:
Suppe:
Svampene børstes rene og de store svampe skæres igennem, svampene ristes let på panden. Hvidvin, soya og balsamico tilsættes og koges lidt ind, herefter tilsættes vand, fløde, hvidløg, citronsaft og persille som koges med og konsistensen justeres med jævning efter behag. Retten smages til med salt og peber. Når suppen er færdig, hældes den i suppekopper.

Låg:
Den færdigkøbte butterdej rulles ud og drysses med lidt enebær. Passende stykker dej lægges over hver kop således at butterdejen dækker halvt ned på koppen. Koppen med suppe og butterdej bages ved 200 grader i ca. 15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 20428 gange,
og udskrevet 592 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
god!men kun havlt så meget balsamico og evt.en terning grønsagsbouillon