Indbagt svampesuppe

Indbagt svampesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - SvampeSupper

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Indbagt svampesuppe, billede 4 Indbagt svampesuppe, billede 1 Indbagt svampesuppe, billede 2 Indbagt svampesuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Suppe:
500 g.forskellige friske svampe (efter torvets udbud og pris)
0.5 dl.sherry, tør
1 fedhvidløg
0.25 tsk.enebær, stødt
1 l.hønsebouillon
2.5 dl.piskefløde
1 spsk.citronsaft
 salt
 peber
 
 Låg:
250 g.butterdej
 
Opskrift:
Suppe:
Svampene børstes rene og skæres i skiver. Svampene ristes let i gryde i smør. Sherry, tilsættes og koges lidt ind. Drys mel over og vend godt rundt inden vand, fløde, hvidløg og citronsaft tilsættes og koges godt igennem. Retten smages til med salt og peber. Når suppen er færdig, hældes den i suppekopper.

Låg:
Et passende stykker butterdej lægges over hver kop således at butterdejen dækker halvt ned på koppen.

Koppen med suppe og butterdej bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 20512 gange,
og udskrevet 592 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu