Indbagt svampesuppe
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Suppe:
Svampene børstes rene og skæres i skiver. Svampene ristes let i gryde i smør. Sherry, tilsættes og koges lidt ind. Drys mel over og vend godt rundt inden vand, fløde, hvidløg og citronsaft tilsættes og koges godt igennem. Retten smages til med salt og peber. Når suppen er færdig, hældes den i suppekopper. Låg: Et passende stykker butterdej lægges over hver kop således at butterdejen dækker halvt ned på koppen. Koppen med suppe og butterdej bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 20512 gange,
og udskrevet 592 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne