Marinerede grønne bønner
Hovedingrediens : Bælgplanter - Grønne bønner Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marinade røres sammen.
Bønnerne nippes, lægges i spildkogende vand og koges møre ca 5 minutter, drypper af og lægges med det samme i bunden af salatfadet. De hakkede, smuttede mandler og fetaost i tern drysses over. Øverst fordeles 1-2 rødløg (afhængig af størrelsen), der er skåret i tern. Marinaden hældes over og salaten er faktisk klar til at blive spist., men er bedst efter at have trukket et par timer. |
|
Opskriften er vist 299605 gange,
og udskrevet 9983 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (68 stemmer) |
|
Kommentarer Emma - 2020-12-31 13:42:34 Det er en fantastisk salat! Bente knudsen - 2014-08-14 14:47:32 Rigtig god smag Karina - 2013-05-31 12:22:57 Jeg har lavet den mange gange, og her har jeg brugt rød balsamico med stor succes :-)Den bliver ikke dårligere af, at der tilsættes en lille håndfuld halverede cherrytomater. De giver retten lidt saft. Kaj - 2012-09-30 10:49:29 Vil også gerne vide, om der bruges rød eller hvid balsamico ? freja - 2010-10-10 02:27:53 Mine børn har før sagt øv til bønner, men her sagde de "super lækker salat" Jeg selv syntes også at den er rigtig god Betina - 2010-03-07 12:33:35 så så så lækker til rigtig mange ting Christel - 2008-08-12 12:00:18 Det er en fantastisk opskrift!! ville egentlig bare gerne af med de grønne bønner, der lå i min fryser...men nu har jeg købt et nyt lager, da bønnesalaten nu tit er på menuen derhjemme cc - 2008-01-01 04:13:23 smager godt hvis man laver dressing i god tid, så den kan trække... og ligeledes hvis man koger bønnerne og køler dem ned inden de andre ting kommer i!! men den er kanon..en ny most hos os til gæster... Henriette - 2007-12-30 20:56:57 Meget lækker, men er nu bedst med græsk feta!!! Har været et stort hit hver gang jeg har lavet det!! Pernille - 2007-09-03 07:11:09 den super god også til at tage med til fællessspisning P & E - 2007-07-10 16:38:35 Suverænt bid , fløjsblødt og spidst, smuk harmoni. Fremragende til økologiske kalve kotelleter på grill. Endda også uden feta, nydelsen er ikke mindre... selvom en kan være kræsen. anonym - 2007-01-15 22:08:44 Er det rød ell. hvid balsamico der bruges? Bente - 2006-12-28 20:09:54 også god med syltede agurker Pernille - 2005-01-01 01:01:01 den er bare så god man behøver ikke mandler Charlotte - 2005-01-01 01:01:01 Superlækker! Nete - 2005-01-01 01:01:01 Er også god med pinjekerner Flintstone - 2005-01-01 01:01:01 rist mandlerne på en tør pande..så de bliver gyldene...det giver en bedre smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne