Stuvede ærter og gulerødder
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog grønsagerne i velsaltet vand som angivet på pakken, ca 10 minutter.
Rør fedtstof og mel sammen. Rør smørbolle i grønsagerne og rør til den er opløst. Kog stuvningen 5 minutter. Smag til med salt. Drys persille over Tips: Serveres som regel med svinekød. Og det kan være frikadeller, panerede koteletter, krebinetter, karbonader, kogt hamburgerryg osv. |
|
Opskriften er vist 330129 gange,
og udskrevet 3228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (58 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2023-04-14 21:36:34 Mums Stuvede grønærter dpl - 2021-01-22 16:07:39 Der skal altså sukker i og persillen skal i sovsen. Michael - 2020-03-12 11:16:03 Jeg kommer gerne en god teske dijon sennep i, det giver en god kant til smagen. Mad-øeret - 2019-08-18 17:13:13 Tynd og uden smag... Men hvis man smider 5g mel mere i og en halv oksebouillon terning i smager det skønt... og så evt lige en knivspids sukker som tidligere nævnt karinaxoxo - 2010-04-10 14:16:13 Tilsæt en god knivspids sukker tilsidst, og lad det lige koge ind et øjeblik. - afrunder smagen ganske godt. maj-britt - 2007-07-30 11:14:24 jeg laver det uden fedtstof, bare en jævning af maizena. og så en masse hakket persille, rørt i lige inde servering. det er supert til frikadeller eller krebinetter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne